torsdag 23 april 2009


Nu är det redan över en månad sedan jag började min blogg, och det har inte blivit av att skriva något under den tiden. Inte bra! Men det har varit en månad full av olika händelser. Mattasmannen har varit tre gånger inne på sjukhus. Först blodpropp i benet, sedan för att få medicin (dropp) för sin MS och eftersom svullnaden i benet inte ville ge med sig, blev han igår igen intagen för vidare undersökningar och då konstaterades det att han igen har några små blodproppar i benet. Idag har flere undersökningar gjorts och medicineringen ändrats. I morgon får vi säkert veta mera. Hoppas han får komma hem till veckoslutet!

Min syster har fyllt 50 år och firats med stor fest, likaså min svåger.På jobbet har vi fått varsel om permitteringar och uppsägningar, så läget är inte på något sätt stabilt där heller.


Men visst har jag hunnit med en hel del pyssel också. Jag var med på påskbasaren här i byn, för att sälja påskägg och en massa annat som jag lagat under vintern och våren.
Bilden ovan är från mitt bord där.

Jag sålde bland annat sådana här påskägg.
Följande projekt är på gång. Jag hittade dessa tyger på loppis denna vecka (resten av de saker jag hittade är nu i tvättmaskinen, så dem får jag visa senare).Idag har det varit första varma vårdagen här! Vinden kändes varm och det var säkert 7-8 grader. Förra natten var det ännu ett par grader köld, men kanske det blir plusgrader denna natt. Och det ser ut att bli fint väder till veckoslutet också. Då kanske det är trädgårdsarbete som gäller....?

1 kommentar:

  1. Hej, det är ju jätteskoj att få vara först att kommenter på din blogg :) Det låter som du har haft det riktigt hektiskt och ganska många sjukhusvistelser, jag hoppas att allt ordnar sig till det bästa och att han får komma hem till helgen. Femtioårskalas är ju alltid skoj och vilka fina ägg du gjort. Mycket fina tyger, ska bli skoj att se vad det blir av dem :) Jag hittade din blogg förresten när jag sökte på Borgå, min mormor kommer därifrån och jag hade just pratat med henne om det och på den vägen var det. Kul i alla fall att ha hittat hit, Ha en fin dag :)

    SvaraRadera