måndag 12 mars 2012

Grrr...


Beställde för en tid sedan de här fina Laura Bellariva sandalerna från en Norsk nätbutik + ett par andra skor, som jag nu inte hittade bild på.

Just de här sandalerna hade jag länge önskat mig, och blev så glad när jag hittade dem och till ett lämpligt pris.

Det gick bra att beställa.  Det gick att välja Finland och betalningen gick bra.


Gick redan och väntade på mina skor, när jag fick ett mail där nätbutiken beklagade att de inte kan skicka till Finland!!  Hur orättvist är inte det!

De frågade om jag har någon bekant i Norge som de kan skicka paketet till...

Men egentligen förstår jag inte riktigt problemet.  Det är ju ändå jag som betalar de extra kostnaderna som blir, när jag köper från ett land utanför EU.


3 kommentarer:

 1. Nej, så jobbigt, men vad är egentligen problemet? Har dom sagt det? Jag vet att när vi ska skicka presenter till kusinbarnen i Norge så är det väldigt omständigt och dyrt.
  Skorna är ju så fina, jag tycker du ska fråga igen varför så man åtminstone förstår det hela!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Men va synd att du ej fick dina skor, ser ju både sköna å snygga ut.

  SvaraRadera
 3. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvaraRadera