söndag 6 januari 2013

Ännu är det jul i vårt hus...


Hos oss fortsätter julen ännu tillsvidare.
Åtminstone en vecka till.
Granen är så fin och barrar inte och alla ljusslingor lyser ännu.
Eftersom det var lite bråttom före julen med allt pysslande och julmarknader, så njuter jag nu av julen så länge jag kan.


De här fina, små änglarna (eller egentligen ser det ut som en fe, men féer har väl dubbla vingar?), köpte jag på julmarknaden i Tallinn i början av december.


Där hittade jag också de här fina julbollarna, med små, små virkade stjärnor pålimmade.

Jag gillar julmarknaden i Tallinn, det är väldigt stämningsfullt och mysigt där,  med de små stugorna och en massa ljusslingor.
Julgranen är också otroligt fin.


Och i fredags köpte jag hyacinter (1,- euro per styck).
Men lite, lite har jag nog börjat snegla på frökatalogerna. Och idag gick jag igenom klematisutbudet på Roogoja Farm.  Så nog börjar våren komma in i mina tankar så småningom också.

Ha det så bra!

5 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder och jag har nog hört att det ska vara en fin julmarknad i Tallinn, men att det är så fint hade jag ingen aning om! Sätter upp det på önskelistan!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Hej..Har oxå hört om julmarknaden i Tallinn.. syrran o jag ha menat åka i flere år.. men det blir inte liksom.Fina änglar.. lite annorlunda.Du fick billiga hyasinter.. Vår gran barrade så den kastade jag ut ganks fort.. men alla mina tomtar o annat är fram ännu.

  SvaraRadera
 3. Lite långt borta den där marknaden i Tallin ,klickade på din klematisleverantör men kom tillbaka till min egen blogg har inte upplevt det tidigare .här är det nog full jul ännu en vecka ,kram nette

  SvaraRadera
 4. Vilka söta änglar/feer :) Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Oj, så mycket fint det var där.. Dina änglar är jättevackra och förmodligen ovanliga också..

  Kram Maidi

  SvaraRadera