lördag 2 juli 2016

Loppisveckoslut del 1

Det här veckoslutet har varit ett riktigt loppisveckoslut, som började med Seitlax gårdsloppisar på fredagseftermiddagen. Efter en del strul med tidtabellerna pga några skjutdörrar (mera om det i ett senare inlägg), kom vi ändå iväg i tid. Sonen var chaufför och förutom dottern och jag var också min guddotter och hennes syster med.  Bästaste sällskapet alltså. Eftersom vi var tidigt vid färjan, var det några av oss som passade på att njuta av en glass medan vi väntade.


Det var inte lika många ställen med loppisar som i fjol, men kanske det var flere med sen senare på kvällen eller på lördagen. Första stoppet var på det här stället, eftersom vi kom nerifrån.

Det är ett underbart vackert ställe, både huset och trädgården. Och de har fina saker till salu.
Den här gången köpte  jag härifrån ändå  bara en hög med kaffesäckar för en euro stycke.Det här pionerna fanns i en annan trädgård. Så frodiga och fina. Jag älskar pioner. 
Det roligaste med de här gårdsloppisarna är nog alla fina trädgårdar och hus som man får se.

Seitlax trädgård var också med, och gav 30% rabatt på alla plantor och blommor och dessutom fanns det flere loppisförsäljare på deras gård. Köpte endast en blomma den här gången, men gick ändå en runda i deras väldiga växthus. Det är en njutning.

Och vad köpte jag?

Den här gången köpte jag lite tunnare kaffesäckar, eftersom jag från tidigare har en hög med de lite grövre säckarna.

Det här skåpet är gjort av två brödlådor.  Tänkte man skulle kunna ha det som medicinskåp.  Om jag nu hittar nån tom plats, där jag kunde sätta upp det....

Skor kan man inte ha för många av, eller hur?

Några fina sommarskjortor.

En fin handvirkad poncho för några euro. Gillar speciellt de fina knapparna.

Och lite annat smått och gott.

Gamla märkböcker och en mönstertidning. 

Och en massa böcker. Nu är mitt förråd påfyllt.

Ännu lite mera böcker.

Det var en rolig loppisrunda, med många glada skratt. Och en hel del fina fynd, eller hur?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar