måndag 27 juni 2016

Midsommarbilder


Ett gytter av båtar på midsommartorget.

Alexandra kommer till torget.Mörka moln kom in från havet idag på eftermiddagen, men dom försvann ganska hastigt igen. Ingen åska idag och endast riktigt lite regn. Men i natt och i morgon på morgonen borde det komma mera. Hoppas på lite regn, så jag inte behöver vattna trädgårdslandet i morgon.


Den stora, fluffiga, rosa pionen har också slagit ut. 

En fin midsommarhelg är förbi och vi har hunnit med en hel del jobb. På torsdagen hann vi en sväng till stan och resten av kvällen lagade jag kort, sydde tubhalsdukar och några spetsskjortor, lagade foder i några necessärer och fäste ändor på sockorna jag stickat färdiga. 

På fredagsmorgonen tidigt upp och iväg till torget. Det var  fint väder och massor med folk. Precis som det ska va'. Sen var det dags för städning. Efter en vecka med torgförberedelser och en hel del utejobb,  var hela nedre våningen ganska mycket i behov av städning.... men hann ändå senare på kvällen en sväng ner till stranden för att ta lite bilder.

Resten an helgen tillbringade vi med att såga, köra in ved och elda kvistar, och nu är vi nästan klara med det. Och förresten hann vi också med en massa städning inomhus - en hel del lådor och skåp är nu städade och allt gammalt skräp bortkastat. Yes!

Och idag var vi på snigeljakt också. Det lilla regnet som kom idag hade tydligen fått fram alla sniglarna från sina gömmor, för plötsligt fanns det massor av dem i några av mina odlingslådor. Så det var bara att plocka, plocka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar