söndag 14 november 2010

Ljus i vårt hus...


Veckoslutet börjar igen vara över, och som vanligt var det alldeles för kort.
Igår var det en regnig och mörk dag, medan det idag har varit vackert solsken.
Jag hade idag Partylite ljusparty, vilket alltid är trevligt och mysigt med massor av ljus överallt.

Tack alla ni som kom fastän det var farsdag!Förra veckan hittade jag igen i butiken julgodiset som jag köpte många påsar av i fjol till julen.  Jag köper det som dekoration för att karamellerna har så vackra och juliga papper. Problemet är bara att de försvinner så fort från skålarna... Så jag måste hela tiden köpa nya påsar...Vackert korsstygnsbroderi på en bordduk, som någongång tillhört min svärmors svärmors mor, alltså Mattasmannens farmors mor.
(Månne det här nu blev rätt...?)


Årets första julgran har också kommit inomhus.  Det lär bli flere snart.

De här två lyktorna har jag tidigare köpt från Partylite.  Nu har jag kottar i bottnet på dem. Fågeln jag köpte förra veckan från Våga har nu hittat sin plats.


Den här lyktan är också köpt från Partylite för några år sedan.  I bottnet små julbollar i fattigmanssilver, köpta från Våga i fjol.Idag blev jag förtjust i den här Partylite "skålen".  Den är ganska stor och kan användas som godisskål eller ljushållare.
Den var lite svår att fotografera, eftersom den är så blank.Här är en bild av den i brochyren.

Jag funderar också på de här stora ljusstakarna i fattigmanssilver.  De är ganska maffiga.  Men jag vet inte riktigt var jag skulle sätta dem...


Önskar er alla som tittar in en trevlig ny vecka!


3 kommentarer:

 1. Du är gott igång med julmyset ser jag. Godis från ifjol, här var det bara några pepparkakor kvar.. Partylite, undrar om jag inte en gång varit på ett sånt party, är det dom som har alla dom fantastiska dofterna på ljusen, som smälter till olja? I sån fall är det många år sen men jag kommer ihåg dofterna här i huset..
  Forsätt och njut förjulstöket och ha en riktigt fin start på veckan :)

  SvaraRadera
 2. Härligt med ljus nu. Har varit på Partylight men det är ganska starka dofter och då blir det för mycket av det goda.
  Så du har börjat med julgodiset...svårt att låta bli det.

  SvaraRadera
 3. Hei på deg, og tusen takk for besøk på bloggen min. Tror ikke jeg har vært på besøk her hos deg før. Ser du har arvet flott korsstingsbroderi i redwork. Nydelig!

  SvaraRadera