tisdag 2 augusti 2011

Kalas 1Jag har inte riktigt hunnit med bloggen den senaste tiden.  Inte hunnit skriva inlägg, inte hunnit kommentera och inte ens hunnit läsa bloggar.
Det tar lite tid innan man vänjer sig med den vanliga vardagen efter semestern.
Dessutom har det varit lite extra program också.
På söndagen för en vecka sedan var vi på födelsedagskalas till Lojo och firade två av mina syskonbarn.  Den ena fyllde 12 och den andra 18.

Resan dit tar cirka två timmar.


Fina rondeller har de där. Här en med kalksten, naturligtvis, när vi är i Lojo.  Lojo Kalkverk var ett bolag som betydde mycket för den här trakten. 
Syster A hade igen bakat en massa godsaker.  Det var salta pajer och rullor och snurror och

andra godsaker.

Och en massa sött mums mums.
Hon har en väldigt vacker trädgård också.

Stora fina tomater som växer mot en av husväggarna (inte i växthus).

Här lyckades jag fånga både en humla och en geting på samma bild.


Fin portal, gjord av armeringsjärn, ny för den här sommaren.

En trevlig dag i trevligt sällskap.

Förra veckoslutet var vi igen till Lojo, då för att fira min bror O som fyllde 50 förra veckan. Men mer om det i nästa inlägg.

Tänkte försova mig i morse, efter att jag varit uppe till 12 igår kväll (och föregående kväll, och kvällen före det....), så nu är det sovdags för mig. Och så hoppas jag att jag vaknar pigg och kry i morgon 5.30...

Ha det så bra! 

3 kommentarer:

 1. Sådana bufféer är bland det bästa jag vet, man kan mumsa och ta om eller låta bli, det är så mysigt och vackert också! Ovanligt bra idéer tror jag att jag fick.
  När jag ser Hankö tänker jag vatten, segelbåtar och sommar. Rätt eller fel?
  Hoppas du fått sova ut nu och är pigg och alert som vanligt. Men det brukar vara så efter semester att man har en viss återhämtningstid efteråt.....märkligt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Hon verkar vara duktig i köket din syster :) ser så jättegott ut :) o kaffeost (eller vad de nu heter) mums så gott. Vilken söt höna i trädgården :) Kram Suss

  SvaraRadera
 3. oj va mycket gott.. inte skulle man kunna få receptet till kakan med vit glasyr o pajen längst fram , den med oliver.. ser så smaskigt ut...Mycket fina bilder.. jag blir din följare...

  SvaraRadera