söndag 5 februari 2012

Nu är det kallt....

 Det är kallt idag. Vi har nu -26 grader ute.  
Jag hoppas det här är den kallaste dagen och att vi nu går mot varmare tider.
Hela förra veckan var kall, kring -20 grader förutom fredagen som var varmare, endast -14, men då fick vi istället mycket snö, och det var kaos i trafiken.

I går morse var det -17 grader, men då kändes det inte alls kallt, eftersom det var helt lugnt och jag hade tillräckligt med kläder på.  Skottade snö en timme och hämtade in nio bårar med ved.
Tur att jag gjorde det igår, i dag skulle de kanske varit lite kallt.

Annars var det en vilodag i går.  Sov länge på morgonen, sov en stund på eftermiddagen och satt och stickade och såg på tv i flere timmar...  Nu får jag försöka vara flitig idag istället.

Vaknade betydligt tidigare idag.  
Nu brinner det i båda kakelugnarna och i köksspisen.  Mysigt. 
Ute skiner solen från en klarblå himmel. Det är otroligt vackert ute, men jag håller mig definitvt inomhus just nu...

Bilderna är tagna igår. Och som ni ser har vi en hel del snö här nu redan.  Vi behöver inte mera...

Önskar er alla en fin söndag!

4 kommentarer:

 1. Vackert med snöiga bilder men det betyder jobb.Vi har endast - 15 idag men det blåser o kommer lite snö däremellan.Såg att det var kaos i trafiken där nere,kram Nette

  SvaraRadera
 2. Jag njuter jag av att se all snö och dom underbara bilderna, nu börjar det se ut som förra året då vi också hade en riktig vinter. Här är snön utsliten och den ligger inte kvar på träden, det är grått och tråkigt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Välkommen som följare på min blogg. Vad mycket snö du har hos dig. Här hos mig är det väl ca 1 dm och det har kommit som lätta flingor som man kan sopa bort från trädgårdsgången.
  Ha det gott.

  Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Mycket snö och mycket kyla, vi har också fått, snö fredag och lördag och som kallast i natt som var. Men det ger ju tid att baka och sticka och titta på skidor på tv.
  Ha det gott!

  SvaraRadera