lördag 31 januari 2015

Blommande kvistar

Förra veckoslutet plockade jag in lite kvistar från trädgården.
Det blev så tomt när jag plockade bort alla julsaker, så det behövdes nånting annat istället. Och jo, jag plockade bort julsakerna först förra veckoslutet.... Julgranen kastade vi ut för länge sedan, för den barrade så mycket i år, men de andra julprydnaderna fick vara kvar.

Sen är det ett helt projekt att få allt inpackat i lådor igen.


Brukar varje år plocka in forsythiakvistar. Det kommer snabbt blommor på dem. Så här ser de ut nu idag. Snart slår de ut.


Den här gången tog jag in lite kvistar från rosenkvittenbusken också. Få se vad de blir av dem. Åtminstone har de fått lite små blad redan och de ser nog ut som där skulle vara små, små blomknoppar också. Fast blommorna ska ju vara röda och de där knopparna ser allt annat än röda ut, så kanske det bara är bladknoppar de också.  Vi får väl se.  


Önskar er alla en fin lördag!

1 kommentar:

  1. Fint då små "öron" kommer fram på kvisten. Här har vi mycket snö o så blåser det lite kallt idag...Men feb går väl lika snabbt som jan..o sen i mars får vi hoppas att snön smälter. Jag har plockat bort mina julsaker också för länge sen.. hmm så kom jag att se att mina kylskåpsmagneter är kvar.. hahah.så kan det gå.. får väl ta bort dem nu.Men jag tror inte nån ha märkt det.

    SvaraRadera