lördag 26 februari 2011

Kölden försvann


I går morse vaknade vi till -24 grader,
idag är det -3,8.
Det har varit en grå dag, med moln och blåst.
Ingen sol idag inte.
Men trevligt att köldperioden nu är slut för den här gången.
Mina vedbårar, som varit i flitig användning de senaste veckorna.


Tur finns de en dörr till vedlidret också från gavelsidan under stallbron.  För genom den här dörren kommer man inte in.


Och askämbaren väntar på tömning.

Snö på framsidan av huset.  Det gäller att tänka sig för två gånger om man tänker ta sig igenom här.  Det ser kanske inte ut som det skulle vara så mycket snö....

...men om man zoomar in lite, så ser man at det står en plaststol där ute, och det syns endast lite av ryggstödet på den... så det är betydligt mera snö än det först ser ut.Lite bilder från gårdsplanen. 


Till de här lidren har man inget ärende den här tiden på året.


Gick en liten promenad längs norrvägen idag.

Någon annan hade också varit på promenad.

Och till sist en bild från min blomrabatt.  Snön ligger lika hög som staketet. Skall vi gissa på en och en halv månad, så syns kanske rabatten?  Läste idag på någon blogg att nån skulle kratta bort lite gamla löv i trädgården... Kanske jag kan kratta bort mina gamla löv på påsken...?  Eller kanske till midsommaren?

Ha en fin lördagskväll!

5 kommentarer:

 1. Här har vi skottat sista veckan men det ska sluta snöa imorgon och en hel vecka mildväder och sol! Det tror jag inte på för jag ser det. Vi får nog vänta länge ännu tills vi kan räfsa bort visset ifrån våra rabatter, men att det är snö kvar i mars gör mig faktiskt inget, bara det inte kommer mer..
  Ha en fin söndag :)

  SvaraRadera
 2. Vi har nog lika mycket snö som ska bort ,ikväll glänser den som en spegel,pga regnet vi fick igår idag hade vi plusgrader trevliga bilder ,kram Nette

  SvaraRadera
 3. Ja usch så mycket snö vi har, man undrar nog vart allt skall smälta och försvinna när den tiden kommer! Veckorna går fort så snart får väl vi också kratta löv.
  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 4. Oi, her er det ingen ting som tyder på en snarlig vår. Utrolig mye snø hos dere. Her har det vært mildvær og sol i flere dager, så det meste av snøen er nå borte. Føler virkelig at våren er på frammarsj.

  SvaraRadera
 5. Du kan få köpa det av mig i min butik .Man sätter det direkt in i printern ,ett tyg med papper under,det finns nog i ett av mina tidigare inlägg ,visar dig senare ,måste söka efter det först ,kram Nette

  SvaraRadera