måndag 14 mars 2011

Oops, hur gick det nu så här


Det här inlägget är nu ett test för igår kväll hände det som jag inte trodde ännu på länge skulle hända mig. Blogger meddelade att 'oops, ditt utrymme för bilder är fullt - du måste köpa mera utrymme'!

Jag har ju läst om detta i många bloggar, och också läst om hur man kan kringå detta, men tror ni jag hade lagt på minnet hur man skulle göra det, eller vem som skrivit om detta och när? Nej, naturligtvis inte.

Men när jag funderat på saken en tid, så kom jag fram till att jag tror jag vet hur det kan göras. Så nu har jag suttit här en stund och gjort nytt konto och kommit så långt att det ser ut att fungera!

Det som inte är så trevligt är, att nu ser det här kontot helt annorlunda ut, och överföringen av bilder fungerar annorlunda, men jag vänjer väl mig.Nu skall vi se vad det blir av detta!


3 kommentarer:

 1. Smart jobbat. Ett nytt konto, eller författare då kan göra susen :)

  SvaraRadera
 2. Ja samma hände mej. Satte in alldeles för stora foton i början och vips var utrymmet slut. Jag köpte mera utrumme för ca 4,50 €. Jag fick då ca 20 ggr mera att ladda foton på... Tyckte det var värt.
  Men du är duktig som kom på ett annat sätt att fixa det... Jag kan så lite om datorer att det var bara att ta till det enklaste...
  Lite sol och takdropp skulle inte vara så illa för nog har ni massor med snö framför garaget..
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Jag köpte också mera rum till mina bilder,jag vet inte vad det är med min mail försökte skicka dig igår men det fungerade inte ,kan du skicka mig din adress o konto nr så jag kan skicka dig det du vill ha,kram Nette

  SvaraRadera