söndag 5 juni 2011

Sommar på riktigt.

Vilken härlig helg! Vädret har varit fint och soligt.  Lite blåsigt emellanåt, men 'so what'.
Barnen kom hem på torsdagskvällen, och på fredagseftermiddagen var vi till stan och handla allt möjligt nödvändigt, som slangar, spraymålning, lite blommor, blomnäring, vaxdukstyg till gungtak, dynor till gungan - ja ni vet, allt möjligt 'nödvändigt'.

På fredagskvällen fick jag vara med på skolavslutningen i vår skola.  Fin fest som började med flagghissning och fortsatte med annat fint program. 
Lördagen var torgdag med varmt och vackert väder.  Ganska mycket folk också, fastän det var skolavslutningsdag.

Det här var andra torglördagen för i år.  Förra lördagen var lite regnig och då fungerade inte min kamera (batteriet slut) så nu skall ni få se lite torgbilder.


Det här bilderna här ovanför är alla från vår torgstuga.

Den här lördagen kom det lite blommor med hem från torget också, förutom fisk, fiskbiffar, bröd, grönsaker och potatis, som vi alltid brukar köpa.

Största delen av de blommor jag sått (luktärter, krasse, klockranka, blomman för dagen osv) har blivit utplanterade det här veckoslutet och några grönsaksbäddar är redan klara.  Men mycket finns ännu kvar att göra. Allt kan man inte hinna med fastän man är fyra dagar ledig...

Jag hoppas ni alla får en riktigt fin vecka!
3 kommentarer:

 1. Å, så somrigt och härligt det ser ut och marknadsboden är full av underbara alster! Du är verkligen så flitig på alla områden!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att bli bjuden på skolavslutning... Då fick du riktig sommarkänsla... Blomman som jag köpte prydde så vackert student Michelles paket... Vi ses säkert nästa lördag på torget !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 3. Det låter som du har fina sommardagar. Torgboden din visar måanga läckerheter.
  Hoppas du får en fin vecka :)

  SvaraRadera