söndag 25 april 2010

Trädgårdsarbetet började...Nu börjar veckoslutet igen vara slut, och en ny arbetsvecka börjar. 
Vet inte hur jag skall komma upp ur sängen i morgon efter allt trädgårdsarbete jag gjort under de här två dagarna.  Det har varit fantastiskt väder.  Lite kall vind igår men annars ok.   Jag krattade lite igår (men sedan började de blåsa för mycket) och fortsatte idag.  Radade taktegel till kant för en blomrabatt, rensade mahonia buskarna och körde (med skottkärra) bort alla löv och kvistar.  Efter allt grävningsarbete som gjordes förra sommaren i vår trädgård (nytt avloppssystem) så behövdes det jämnas till lite här och där efter vintern när jorden satt sig och det hade blivit gropar på vissa ställen. Och nu är jag helt totalt slut.  Men så brukar det alltid vara på våren när man börjar böka i trädgården igen.  Det är ju det att det är så roligt så man förstår inte att ta det lugnt i början...Men jag har hunnit med mycket annat också.  Igår sydde jag väskor (enkla butikskassar och väskor som jag syr av tovade gamla ylletröjor) och virkade axelband till de tovade väskorna.  Några kuddfordral blev det också.  Visar bilder på dem senare.I går på eftermiddagen bakade jag citron/kokosbullar efter recept från bagarstugan, som blev smaskens.  Dessutom bakade dottern sin supergoda morotskaka, så vi har haft mycket att njuta av.  Det passade bra när vi första gången för i år drack kaffe ute.
Bilderna tog jag igår under kvällspromenaden.

Önskar er alla en fin arbetsvecka!

2 kommentarer:

 1. Ja, det är lätt att ta ut sig i början av våren! Tänk så tuffa liv vi lever!!! Vilka söta blåsippor du har, älskliga små blommor.
  Det skall bli spännande att få se dina kassar snart! Jättenyfiken är jag!
  Kram
  Agneta

  SvaraRadera
 2. Hei Mona ja kiitos ihanasta kommentista blogissani! Kiva, kun löysin sitä kautta myös tänne sinun omaasi. Ihania kevätkukkijoita, varsinkin nuo lumikellot. Itse istutin syksyllä niitä myös, mutta mitään ei tuluut maasta esiin :(
  Pitänee kokeilla uudestaan, ehkä eri paikkaan. Laitan blogisi suosikkeihini, niin löydän tänne uudestaan!

  SvaraRadera