måndag 10 maj 2010

Godis för hararPå söndagsmorgonen meddelade mattasmannen att han hade sett haren sitta bredvid mina violer som jag lämnat i kassarna ute på backen på lördagskvällen... Jag hade helt glömt bort att hararna i fjol somras mumsade på mina violer!  Fast som tur var, var de ganska kräsna och knipsade bort endast blommorna!  Så efter en tid blommade de på nytt.Men den här gången hade haren lämnat mina blommor i fred.
På söndagen blev de planterade - högt upp den här gången.  Så haren får söka sitt godis någon annanstans...De här tre krukorna skulle till gravgården och mattasmannen ställde upp som chaufför, fast han inte riktigt gillar att bli sedd med blommor i sin transportlåda...

3 kommentarer:

 1. Harar och kaniner är så himla gulliga. Men inte när dom äter upp blommorna. Tur dom hade en kräsendag!
  Vilka fina bilder du har och i förra inlägget, helt fantastiska!
  Ha det gott!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Jag blir så arg för vi har harar ochså som äter på buskar och träd. Kan dom inte söka sig någon annan stans. Perennerna kommer ju igen om de blir avbitna men buskar och träd kan ju
  dö bort.

  Riktigt fint med penseer i tråget..
  Mufflonfåren finns inte i vår vilda fauna de är utsläppta.

  Ha det gott
  Kramen/Gunilla

  SvaraRadera
 3. Rackarns harar! Rådjur är det många som är grymma på för att de också äter upp växter i trädgården. Jag bor nästan i city och vi har harar här också. Men det är så många trädgårdar så de tar lite här och lite där.
  Ja dessa män :O) som inte vill bli sedda då de gör vissa saker!
  Förr var det ovanligt med Magnoliaväxter här men i vår Stadspark har det funnits länge. Jag ska nog ha mig en buske eller två i trädgården. Vill sätta ett plank efter en sida och då kan det bli lite mer vindskyddat för växterna.
  Trevlig helg!
  Kram annika

  SvaraRadera