tisdag 13 april 2010

Små krabater

Idag blev det inget planterande.  Kvällarna är så korta, man hinner inte riktigt med allt.  Så resten av plantorna får vänta någon dag till.  Men de som blev planterade igår lever och mår bra ännu idag. Tack Agneta för tipset att plantera alla Blomman för dagen i en stor kruka!  Det kommer att bli bra! 

Vi har haft en varm, solig dag idag.  Det är spännande att komma hem från jobbet och se hur mycket snö som smält under dagens lopp.



Den här krabaten kom med hem från loppis förra veckan.  Jag kunde inte motstå honom.  Och han har hittat sin plats i vår tvåmansgungstol.  Där sitter han och följer med vad vi gör.  Han är hemsydd och kostade endast ett par euro.

Och den här krabaten, det är en väninnas hund, som är så  liten, mjuk och go'. Jag var på söndagen på kosmetikparty hos väninnan som bor i vårt förra hus.  Eller man kanske borde säga att hon bor på samma ställe där vi bodde förut, eftersom huset är nästan helt och hållet byggt på nytt.
Trevligt med partyn då man får träffa vänner, grannar och andra bekanta som man inte annars ser så ofta.  Den här gången fick vi göra handvård, vilket var mycket skönt.  Dessutom hade väninnan dukat upp en hel massa godis till kaffet, salta bitar, god ost, hembakad äppelkaka med vaniljsås och drömtårta.  Inte illa eller vad?  Mums!


6 kommentarer:

  1. Det var allt ett fynd som du gjorde med den söta nallen. Jag har tänkt att sy en sån.
    Du det är alltid trevligt att träffa gamla vänner och prata lite och samtidigt ge kroppen lite omsorg.
    Kram annika

    SvaraRadera
  2. Vilken söt nalle! Och viken trevlig blogg du har!/Heidi

    SvaraRadera
  3. Det var en fin liten krabat du har funnet på loppemarked. De er fine disse stoffbamsene.

    Og så hyggelig at du fant inspirasjon hos meg til å hekle et tykt skjerf. Skjerftet ditt ble veldig pent. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg. Masse hilsen Turid

    SvaraRadera
  4. Heisan!

    Å for en skjønn bamse du fant deg ♥

    Håper snøen snart forsvinner helt hos deg. Lykke til med videre planting...

    Klem fra meg

    SvaraRadera
  5. Hej Mona och tack för kommentaren inne hos mig! =)

    Jag har haft så fullt upp att bloggandet fått ta lite stryk på sistone, men jag är snart på g igen.

    Vilken fin nalle du fått med dig hem.
    Jag får ofta med mig nallar hem från loppisar. De ser ju så vansinnigt övergivna ut där mitt bland alla saker. Det känns som om de har en liten själ mitt där inne bland all prylar, som om de liksom hamnat fel.♥

    (Nu ska jag nog krypa till sängs för jag stavade fel 20ggr under den här kommentaren!)

    Go natt och kram på dig, Matilda♥

    SvaraRadera
  6. Ja det var en riktigt söt nalle, det är kul att fynda på loppis :) Trevligt med partyn, och fikat verkar det ju ha varit lyx standard på :)

    SvaraRadera